Startside
 
Leddporter
- Teknisk
- Eldrift
- Fargevalg
- Bildegalleri
 
Hurtigporter
- Lindab
- Albany duk
- Albany alu
 
Compact
Strimmelporter
Skyveporter
Foldeporter
Brannporter
 
 

 

TYPE LDP PANORAMA - GIR LYS OG UTSIKT
LDP Panorama
Se flere bilder her:

Porttypen bygges opp av panorama-seksjoner, som kan framstilles i individuelle høyder. Rammeseksjonene fylles ut med fyllinger og/eller ruter - isolerte eller uisolerte. Den store valgfriheten omkring sektionshøydene gjør denne porttypen til en flott løsning.

LDP-porten er en sterk arkitektonisk løsning, som åpner for panoramautsikten og samtidig gir godt med lys til glede for produksjonsmedarbeidere eller besøkende i en utstillingshall.

Panoramaporten har, som alle andre LindabDoorline porter, den patenterte Finger Protection, slik at sikkerheten blir maksimal. Porten er framstillt av ekstruderete aluminiumprofiler, og du kan velge mellom flere forskjellige vindustyper. En eller flere seksjoner i panoramaporten kan ha lukkete isolerede fyllinger, og en gangdør kan eventuelt indbygges i porten.

Ønskes fyllinger, fås de i et bredt utvalg av standardfarger eller med spesiallakkering. Ønskes vinduer, leveres de som standard med 28 mm thermo-acrylrute, men kan også leveres med andre rutetyper

– les mer i brosjyrenLindabDoorline Leddheiseporter ” (dansk).

- fargevalg finner du her

Postboks 3088 firmapost@rogaland-portservice.no Foretaksregisteret
4392 Sandnes tlf 95 70 35 35 - fax 51 67 37 44 NO 958157673 MVA