Startside
 
Leddporter
- Teknisk
- Eldrift
- Fargevalg
- Bildegalleri
 
Hurtigporter
- Lindab
- Albany duk
- Albany alu
 
Compact
Strimmelporter
Skyveporter
Foldeporter
Brannporter
 
 

 

TYPE LDI - ISOLERT, STERK OG ROBUST INDUSTRIPORT

Se flere bilder her:
 

Dette er vår mest solgte industriport, god pris og topp kvalitet gjør porten til det naturlige førstevalget.

LDI-porten er den beste løsningen, når det legges vekt på isolering. Porten er et spesielt godt valg for norske værforhold. Den er bygget opp av isolerte seksjoner med en tykkelse på 46 mm og en høyde på 600 mm. Porten leveres, slik at den passer nøyaktig til porthullets bredde og høydemål, gangdør kan eventuelt bygges inn i porten.

Kombinert med ekstra isolert motor (klasse: IP65) og fjærer dimmensjonert for høy bruksfrekvens blir denne porten det opplagte valg til vaskehaller og lignende. Der det stilles høye krav til porten under vanskelige miljøforhold, er dette den ideelle port. Tettningslister i topp, bunn og sider av port er laget av EPDM-gummi som forblir smidig og tett fra -55°C til +80°C.

Ut over sine isolerende egenskaper har LDI-porten et harmonisk utseende. Den vannrette adskillelsen mellom seksjonerne er utført på en slik måte, at portbladet oppfattes som én flott enhet passende til bygningen.

LDI-porten fås som standard i aluminium eller stål. Velg i et bredt utvalg av standardfarger eller spesial lakkering. Ønskes vinduer, leveres porten med standard 28 mm thermo-acrylruter. Flere andre vindustyper kan også leveres.


- fargevalg finner du her  

LDI- tverrsnitt
NB:
 
   

 

– les mer i brosjyren LindabDoorline Leddheiseporter ” (dansk).

 

Postboks 3088 firmapost@rogaland-portservice.no Foretaksregisteret
4392 Sandnes tlf 95 70 35 35 - fax 51 67 37 44 NO 958157673 MVA