Startside
 
Leddporter
- Teknisk
- Eldrift
- Fargevalg
- Bildegalleri
 
Hurtigporter
- Lindab
- Albany duk
- Albany alu
 
Compact
Strimmelporter
Skyveporter
Foldeporter
Brannporter
 
Deler
Kontakt oss
 

Skyveporter

Vi leverer beslag til skyveporter, foldeporter, kranbaner og andre ulike spesial løsninger, Vi hjelper gjerne til med å finne den rette løsningen for deg og kan også ta oss av monteringen på en faglig forsvarlig måte.

Vi utfører også service og reperasjoner på eksisterende anlegg i vårt distrikt. En skyveport med utslitte lager blir tung og uhåndterlig, jevnlig vedlikehold forlenger levetiden betraktelig. Har du deler som er ødelagt eller utslitt, ta kontakt, vi sender over hele landet.

Deler leveres i galvanisert/rustfritt stål eller aluminium. Belastningen kan være fra 100 til 600 kg pr. hengerulle.

Beslagsett for skyveport. Bestill hele sett eller enkle deler.

Brannskyveport klasse A60

Brannskyveporter leveres i en- eller to-fløyet utgave i størrelser opptil 6000 x 4000 mm (B x H). Ved selvlukkings automatikk benyttes skråstilt skinne eller lodd med brems. Bæreskinne og beslag kan dekkes av demonterbart aluzinkbelagt deksel.
Kulelagrede bærebeslag, innfelt håndtak på anslagssiden og utenpåliggende håndtak på hengsiden er standard. Valfritt utstyr inkluderer; montert låskasse, selvlukkingsautomatikk, dørholdermagnet, brems og brannslukningsautomatikk. Porten kan leveres med motordift og innfelt gangdør ( ikke brannklassifisering ).

Postboks 3088 firmapost@rogaland-portservice.no Foretaksregisteret
4392 Sandnes tlf 95 70 35 35 - fax 51 67 37 44 NO 958157673 MVA