Startside
 
Garasjeporter
- Lindab
- New England
- Exelcior
- Novoferm
- Treporter
 
Marantec portåpnere
Håndsendere
Deler
Service
Kontakt oss
 
 
 
 
 
Kraftige seksjoner med god isolasjonsevne
 
Lindab garasjeporter
 
Klem- og fallsikker
 

Lindab garasjeporter

LindabDoorline er en vakker isolert garasjeport, som er utført i kvalitetsstål. Porten skreddersys  presis til din garasje og du velger fritt mellom 12 flotte farger - uten ekstrakostnad. Porten er forberedt til automatikk.
i
ETT KLIKK OG PORTEN GÅR OPP ...
   
Når det regner, er kaldt eller mørkt, er det ikke morsomt å måtte gå ut og åpne en garasjeport for å komme helt inn med bilen. Denne situasjonen kan du ungå med automatisk portåpner, som fjernstyres fra bilen. Et trykk på knappen, så åpner garasjeporten seg og lyset i garasjen tennes. Porten aktiveres ved hjelp av din fjernkontroll.

Vedlikeholdsfrie garasjeporter som produseres på mål. Porten passer rett inn i porthullet, og man slipper skjemmende karmer og ekstra tilpasning. Leveres i bredder fra 1,20 m til 5,60 m, og i høyder fra 1,80 m til 2,41 m. Minste overhøyde er 165 mm + 35 mm for eventuell portåpner, minste sideplass for skinner er 90 mm.

LindabDoorline garasjeporter er bygget opp omkring en høyisolert kjerne av miljøvennlig ekstrudert polystyren som er bekledd med en robust stålplate med en flott polyesterlakkert overflate. Paneltykkelse er 46 mm.

  <-Trestruktur

Stålstucco->

 

 

Trestruktur eller stålstucco

Portpaneler med trestruktur leveres i fargene hvit, brun og grafittgrå.

Portpaneler med stålstucco struktur leveres med polyester overflate i fargene blå, brun, grønn, gul, hvit, skifergrå, gåsevingegrå, lysegrå, stålmetallic, teglrød, rød og grafittgrå.

For et tillegg i prisen kan portene leveres i nøyaktig den fargen kunden ønsker.

 

 

Sikkerhet

Portene er godkjent etter de strenge kravene i EN 13241-1

 

Fall- og klemsikring

LindabDoorline garasjeporter har innlagt en ekstra fallsikring som hindrer porten i å falle ukontrollert ned. Og skulle noe komme i veien når porten er på vei ned, kjører den automatisk opp igjen.

Patentert finger beskyttelse

Lindabs "Finger Protection" profilsamling forhindrer at fingre kommer i klemme, og gjør samlingen vindtett.

Kjøreskinne beskyttet

Også inne i garasjen er sikkerheten i orden. En særlig kappe beskytter mot å få fingrene i klemme mellom skinne og løpehjul.

     
MARANTEC PORTÅNERE

Marantec står for velprøvd tysk kvalitet.
- Elektronisk styring kombinert med veltilpassede deler av spesial forsterket lydabsorberende plast gjør åpneren ekstremt stillegående.
- Patentert Rotaline system sørger for presis bevegelse.
- Myk-start og myk-stopp.
- Individuell programmerbar hastighet og åpning samt marantec's referanse punkt teknologi sørger for millimeters nøyaktighet.
- Mikroprosessorens selvlærende program sørger for minimalt energiforbruk.

Comfort 220 er for dører smalere enn 4000 mm. Comfort 250 er for porter over 4000 mm. Begge leveres med 2 stk mini fjernkontroller og veggholder.


  Marantec Comfort
EKSTRA TILBEHØR

Som ekstra tilbehør til Marantec portåpnere finnes en rekke muligheter:


Kodetastatur
Trådløs løsning for åpning uten fjernkontroll eller nøkler. Meget sikker, og god hvis familien ofte skal i garasjen uten bil med f.eks. sykler eller hageredskaper.


Fotoceller
Fotoceller plassert ca 30 cm over bakken sikrer at porten ikke går ned, mens det er noen eller noe på vei inn eller ut.

 


Mikro sender
Ekstra fjernkontroll i mikro størrelse godt egnet til å ha på nøkkelknippet.

 

 
   
Kodetastatur
Fotocelle
Mikrosender
     
TEKNIKK/MONTASJE
 

Lindab garasjeporter kan du enkelt montere selv. Porten får plass på en tilhenger og kan lett fraktes til monteringsstedet. Den leveres i en stabil embalasje, som gjør den lett å håndtere og fragte.

Alt som behøves til montasjen følger med i pakken, det eneste du behøver utenom er vanlig verktøy. Bruksanvisningen tar deg skritt for skritt gjennom montasjen på en lett forståelig måte.

Mange kunder ønsker ikke å bruke tid på å montere selv og ønsker samtidig en garanti for at montasjen er proffesjonellt utført og sikkerheten ivaretatt. Rogaland Portservice sender gjerne en montør hjem til deg, slik at arbeidet blir utført raskt og effektivt og du får akkurat den garasjeporten du ønsker deg. Porter over 3600 mm i bredde bør ikke monteres uten hjelp av proffesjonell montør.

 

Postboks 3088 firmapost@rogaland-portservice.no Foretaksregisteret
4392 Sandnes tlf 95 70 35 35 - fax 51 67 37 44 NO 958157673 MVA