Industriporter
Garasjeporter
Deler
Service
Kontakt oss
 
 
 
 
 

Stort utvalg - god pris.

Rogaland Portservice lagerfører portdeler for en rekke portmerker til priser som ofte ligger 20 - 30 % under våre konkurrenter. Ofte er det viktigste imidlertid å fremskaffe varene umiddelbart. Også her er vi blitt best. Holder du til i en annen del av landet, vil rask ekspedisjon sørge for at du allikevel har delene iløpet av få dager.

Torsjonsfjærer
Portfjærer lagerføres for portmerkene Lindab, Crawford Door, Windsor Door, Nassau, Faltec og Hørmann.

 
Et utvalg torsjonsfjærer   Vi anvender følgende betegnelse på fjærer:
- type A: innvendig dia 6" eller ca 152 mm
- type B: innvendig dia 3 3/4" eller ca 95 mm
- type C: innvendig dia 2 5/8" eller ca 67 mm
- type D: innvendig dia 2" eller ca 50 mm

Levetiden på en fjær er normalt minimum 22 000 åpninger. Ønsker du lengre levetid på fjærene er dette mulig, så lenge det er plass til større fjærer. Vi kan levere fjærer med beregnet levetid opptil 100 000 åpninger.
Normalt byttes begge fjærene samtidig. Ønsker du å bestille kun en torsjonsfjær er det viktig å oppgi hvilken vei fjæren spinner. Når man ser på endestussen av fjæren, peker trådenden enten med urviser (medsols) eller mot urviser (motsols). Tråd ende som peker mot urviser benevnes høyrefjær, og tråd ende som peker med urviser benevnes venstrefjær. Innvendig diameter, lengde på fjær, event antall vindinger, samt trådtykkelse må oppgis. Portmerke og diameter på aksling er ofte også av betydning. Vær obs på at en spent fjær er lengre enn en som ikke er i spenn.

 

  Vi leverer deler per postordre til hele Norge.  

 

Portseksjoner
Ved bestilling av portseksjoner er det viktig å oppgi: portmerke / type, seksjonshøyde, seksjonslengde målt innvendig (ikke lysmål port), overflateplate stål eller aluminium, samt eventuell farge. Det er lurt å bruke en magnet for å sjekke metalltype. Portpaneler lagerføres for portmerkene Lindab, Crawford Door, Windsor Door, Nassau, Faltec, Compact og Hørmann.

Tette, isolerte seksjoner, i blank stucco aluminium og aluzink stucco stål er lagervare. Vindusseksjoner type aluminium rammebygget er ikke lagervare, og noe leveringstid må påregnes.

Dersom mange portseksjoner er defekte, lønner det seg ofte å skifte hele portbladet dersom man kan akseptere leveringstiden. Det er viktig å få det nye portbladet i samme utførelse som eksisterende, dvs aluminium eller stål. Dette pga torsjonsfjærenes kapasitet (moment).

 

Skinner, beslag og øvrige deler

Vi har et stort lager av deler til en lang rekke porttyper. Wire, hengsler og trinsehjul slites og må skiftes før porten utgjør en risikofaktor for sine omgivelser. ( Se også serviceavtale )

Trenger du skinner og beslag til din spesielle løsning har vi også et godt utvalg av deler til skyveporter, foldeporter, brannporter, heste- og husdyrbokser, kranbaner, kabelføringer og lignende.

  Skinne for bevegelig opphengssystem   Hengerulle - belastning opptil 1200 kg  

 

  Wire og Wiretromler
1. Høytløft
2. Vertikaltløft
3. Lavtløft
Diameter er avhengig av portens størrelse.
   

 

Postboks 3088 firmapost@rogaland-portservice.no Foretaksregisteret
4392 Sandnes tlf 95 70 35 35 - fax 51 67 37 44 NO 958157673 MVA