Startside
 
Garasjeporter
- Lindab
- Exelcior
- Novoferm
- Treporter
 
Marantec portåpnere
Håndsendere
Deler
Service
Kontakt oss
 
 
 
 

Marantec Comfort portåpnere

  Ved liten romdybde kan motor monteres på tvers.

Er du lei av å gå ut og inn av bilen for så å slite med en port, hver gang du skal inn i garasjen? Er den gamle portåpneren støyende og upålitelig? En elektrisk portåpner gjør livet enklere.
Vi leverer Marantec motorer med 2 sendere inkludert i prisen.

Marantec portåpnere er kjent for høy kvalitet og lang levetid. De nyeste modellene har en avansert mikroprosessor og menyer på ulike nivåer. Dette gir muligheter for å legge inn en lang rekke av spesial tilpassete funksjoner og løsninger. Samtidig har åpneren en enkel hurtigmeny, slik at den som velger å montere selv raskt kan igangkjøre portåpneren.

Modeller: Kraft  
Comfort 220.2 600 N Enkle garasjeporter
Comfort 250.2 800 N Dobble porter
Comfort 252.2 1000 N Tyngre porter
Comfort 250.2 Speed 800 N Hurtig åpning og lukking

Egenskaper / Sikkerhetsfunksjoner
Åpneren har innebygget kraftovervåkning med justerbar følsomhet. Myk start og stopp. Gangtidsovervåkning og under-spennings beskyttelse. Mulighet for tilkobling av fotocelle, sikkerhetslist og blinkende varsling.
Ved bruk av signalrele kan funksjon til dette bestemmes ved programmering. Dette gir mulighet for tilslutning av innbruddsovervåkning / alarm ved forsøk på å tvinge port opp. Rele kan også gi elektrisk signal, ved en ønsket portposisjon, til eksterne installasjoner. Elektriske låse systemer kan også tilsluttes.
Impuls inngang kan programmeres til å ha vanlig en-knapps funksjon eller som automatikk av/på bryter, som inngang for lukkesikring, åpning med induksjonssløyfe eller stopp knapp.

Ved bruk av fotocelle kan automatisk lukking benyttes. Tiden i åpen posisjon kan varieres fra få sekund til flere minutt. Timerens reaksjon ved passasje av fotocelle bestemmes ved programmering.

Fjernstyring av port.
Med Marantec motorene leveres 2 stk mini 868 MHz to-kanals sendere. Hver av disse har mulighet til å styre to åpnere. Der det er ekstra dårlige mottakerforhold eller ønske om forlenget rekkevidde kan ekstra antenne monteres på motor. Sendere fås også i mikro utgave til å ha på nøkkelknippe. En annen modell plasseres i bilens sigarett tenner. Derved er det lett å finne den når det trengs. Senderen benytter bilens batteri, en trenger derfor ikke tenke på bytte av batteri og den slags.
Av annet utstyr finnes trådløst kodetastatur som kan monteres utvendig på garasjen. Hvert kodetastatur kan betjene 3 porter.

   

 

Postboks 3088 firmapost@rogaland-portservice.no Foretaksregisteret
4392 Sandnes tlf 95 70 35 35 - fax 51 67 37 44 NO 958157673 MVA